Як не помилитися при виборі флешки. На що варто звернути увагу.

На вулиці нове століття технологій, в якому дуже стрімко розвиваються нано технології, вся електроніка набуває все менше і менше розміри. В області інформації відбувається таж ситуація, вся інформація зберігається в електронному вигляді, для транспортування невеликих обсягів інформації використовують флешки (у народі їх ще називають флеш-пам'ять, флеш-накопичувач). Це маленьке, але дуже вдале по своїй структурі пристрій дуже швидко завойовує світ і отримує все більше і більше користувачів флешками. Флешки - пристрій з USB портом призначене для зберігання інформації в електронному вигляді. Ще зовсім недавно флешки були дуже дорогими і їх могли дозволити собі деякі. Але зараз флешки використовують як видатковий товар, їхня ціна постійно зменшується. За рахунок цього на ринку з'являється все більше і більше різних флешок (флеш-накопичувачів) з різними барвистими корпусами. Об'єм пам'яті флешки також з часом зростає і зараз уже, використовують флешки з об'ємом пам'яті: флешки на 8Гб, флешки на 16 гб, флешки на 32 гб. За структурою чіпа флешки діляться на звичайний чіп у металевому кожусі, і тонкий мініатюрний чіп, в якому застосовуються вже нано технології, такий чіп називають - слім флешки або міні флешки. Slim флешки (міні флешки) мають дуже маленькі розміри, що дуже зручно у використанні.

Тепер давайте відійдемо від історії та теорії і перейдемо до більш практичним питань щодо вибору флешки. Коли стає питання вибору флешки то тут у кожного своя думка, свій смак, але потрібно завжди враховувати на деякі деталі, які дуже важливі,
як людина, яка вже давно займається флешками, можу сказати одне, що при вигляді великої кількості флешок в кожної людини можуть розбігтися очі. Найголовніше це визначити для чого вам потрібна флешка (USB флеш-пам'ять). З кожними потребами пов'язані різні обсяги пам'яті. Наприклад бухгалтеру не потрібно флешка з великим об'ємом їй може цілком вистачити флешки з об'ємом 2 або максимум 4гб. Ось для молодого покоління дуже важливо пам'яті в флешці побільше, так як аудіо та медіа файли стають все якісно і займають все більше місця, тому і флешки для молоді треба побільше обсягом.

Що стосується корпусів для флешок, то їх дуже велика кількість, це і пластикові флешки, і металеві флешки, дерев'яні флешки, флешки ручки, флешки карти, флешки з каменю, флешки в ексклюзивному корпусі (ексклюзивні флешки), флешки в індивідуальному корпусі (індивідуальні флешки), ювелірні флешки, міні флешки (slim флешки), флешки з PVC. У кожному виді корпусів ще сотні різних моделей корпусу. Так от що я можу вам сказати, корпус флешки це те із за чого, коливається вартість флешки. Вибираючи флешку її вартість на пряму залежить від того в якому вона корпусі. Вибираючи пластикові флешки ви отримуєте найдешевші за вартістю флешки, за рахунок того що пластик з якого виробляють корпус сам по собі дешевий матеріал, хоча корпус виходить міцні і досить симпатичний. Більше дорогими вважаються металеві флешки та ювелірні флешки, так як матеріал для виготовлення корпусу більш трудомісткий в обробці. Міні флешки за рахунок свого мінімалізму в про все: в розмірах у вазі, зайняли ряд недорогих флешок (флешки економ класу), так як їх вартість на рівні з пластиковими флешками.

Щоб правильно вибрати флешку потрібно визначити для себе, що важливіше, статус або просто звичайна флешка для зберігання інформації, це і дозволить або заощадити або викласти пристойну суму при покупці флешки.

Дуже важливі момент на який я хочу звернути вашу увагу, це те що не буває копійчаних флешок, під якими розуміється флешки вартість яких дуже низька. Як показує практика не дорогі флешки, є так званими - «роздутим флешками». Роздута флешка - це флешка всередині якої стоїть чіп на 1 гб, але він запрограмована таким чином що на монітор показує що його обсяг 4гб. Роздуті флешки як правило не служать довго і дуже швидко приходять в непридатність.

Так що, моя вам порада не женіться за дешевими флешками чи так званими економ флешками, купуйте у перевірених людей які дають мінімум 1 рік на чіп флешки. Дизайн корпусу флешки вибирайте вже на свій розсуд виходячи з бюджетної суми.

Якщо виникають питання набирайте наших фахівців вони вам допоможуть.