Все що стосується планшетів

Шановні друзі, колеги.

Наша компанія пропонує ексклюзивну можливість для вас і вашої компанії. Ексклюзивність цієї можливості полягає в тому, що тепер у нас можна замовити планшетний ПК з нанесенням корпоративної символіки. Це передбачає брендування корпусу планшетних ПК корпоративною символікою компанії або ж друк на корпусі планшета будь-якої картинки. Ця можливість зробить менеджерів з продажу та торгових представників більш комунікабельними та мобільними, при цьому на корпусі планшета буде барвистий логотип компанії, що безсумнівно приверне увагу оточуючих і потенційних клієнтів.

Також для оптових покупців є можливість замовити планшетний ПК зі своїми характеристиками. А саме при замовленні планшетів ви вказуєте які характеристики та функції повинні бути в планшеті і планшет збирається для вас на заводі виробника в Китаї. Ми представляємо гарантію на всі продавані нами планшети.

З планшетних ПК ми пропонуємо дуже потрібну і затребувану річ - проектор до планшетних ПК. Цей маленький пристрій допоможе менеджерові зробити презентацію товару в будь-якому місці, навіть на вулиці. Планшетний ПК і проектор дають можливість збільшити продуктивність менеджера і підвищити продажі.

Разом з планшетним ПК (Table PC) ми пропонуємо додатковий і дуже потрібний аксесуар - клавіатура - чохол. Ця клавіатура для Планшета (планетний ПК) дозволить швидко і зручно вносити дані при цьому економити час. Портативна клавіатура для Планшета є також і чохлом, який захищає Планшет від подряпин. Також у нас можливо виконати нанесення логотипу або іншої інформації на поверхню клавіатури-чохла для планшета.