Електронні книги. E-book. Читалки.

Електронні книги - електронний пристрій призначений для читання електронного тексту. Електронна книга стає все більш популярною серед людей які люблять читати у свій вільний час, а це маленький пристрій (читалка) своїми невеликими розмірами дозволяє користувачеві взяти її з собою в дорогу на роботу чи на відпочинок. Сучасні електронні книги (в народі називаю - читалки) дозволяють вмістити в себе пів сотні книг в електронному вигляді. Але технології електронних книг на це не зупинилися, і ми раді запропонувати вам вид читалок (електронних книг) текст на яких виводиться на подобі тексту на звичайному папері. Формат Eink дозволяє читачеві не втомлюватися його очам при читанні тексту а також високу ступінь енергозбереження. Також є електронні книги з функцією перегляду відео та читалки з Wi-Fi. Якщо ви любите читати і багато подорожувати, вам не доведеться тягнути з собою важезні книги, тепер достатньо мати електронну книгу або в просто народі звану читалку.