Індивідуальні флешки. Виготовлення флешок. PVC Флешки

Індивідуальні флешки, унікальний спосіб виразити себе і не зупинятися на стандартних дизайнерських рішеннях. Індивідуальні флешки дозволяють втілити самі неймовірні дизайни в життя, і отримати флешки в абсолютно ексклюзивному корпусі.

Продовження тексту...

Виготовлення, індивідуальних флешок, виконується з матеріалу схожого на гуму, його ще називають пластизоль або PVC. Пластизоль дозволяє має чудову якість, за допомогою барвників його можна забарвити в різні кольори (навіть можливо виготовлення в пантон). Також, при литві PVC має рідкий стан і легко заповнює форму, але при охолодженні твердне і стає твердим. Флешки з PVC виходять гумовими на дотик. Флешки з PVC дуже добре захищені від ударів, за рахунок еластичних властивостей пластизолю (PVC). Виготовлення флешок з логотипом, за індивідуальним дизайном це дуже складний технологічний процес який відбувається на заводі в Китаї. Мінімальний тираж індивідуальних флешок 100шт.
Найчастіше замовляють виготовлення флешок в індивідуальних корпусах з пластизолі (pvc). Ми можемо також запропонувати виготовлення флешок з використанням та інших матеріалів, таких як: метал, пластик і застосовувати різні ювелірні рішення. Мінімальний тираж при литті із пластику й металу - 2000шт. Це пов'язано з високою вартістю підготовчих робот.
Замовити флешки та купити флешки з індивідуальним макетом можна в нашій компанії. Ми напряму працюємо з лідером у виробництві індивідуальних флешок, яким є Китай. Зателефонуйте нам по телефону і наші менеджери дадуть відповіді на всі запитання.