Всі види нанесення на флешки (брендування флешок)

Наша компанія пропонує нашим клієнтам нанесення на флешки (флеш-накопичувачі). Всі види нанесення виконуються професіоналами на високоякісному обладнанні. Ми пропонуємо нанесення на пластикові флешки - тамподрук або шовкотрафарет. Металеві флешки з гравіюванням або об'ємною наклейкою, на дерев'яні флешки - це випал логотипу (гравіювання логотипа). На всі види нанесення надаємо гарантію. Флешки з логотипом компанії, незамінний атрибут серед співробітників і відмінний рекламний хід. Продовження тексту…

Друк на флешки відноситься до індивідуальної та ексклюзивної групи, адже саме за допомогою нанесення на флешку досягається можливість підкреслити певну інформацію. Завдяки цій функції, ви можете відобразити на лицьовій стороні виробу ініціали власника, логотип компанії, її відмітну атрибутику, що послужить вам окремою рекламою в будь-який час і в будь-якому місці.

Флешки з нанесенням можуть бути з металу, пластику, дерева, пластизолі і гуми. Брендування флешок досягається різними способами. Для флешок під нанесення з різного матеріалу відповідно застосовуються різні технології. Найпопулярнішими технологіями є гравіювання і тамподрук, трохи рідше використовується тиснення.

Гравіювання на флешках може бути виконана в будь-якої складності і різних шрифтах, як правило, використовується на металевих флешках. Флешки з гравіюванням виглядають дуже красиво - презентабельно і дорого.

Тамподрук на флешки використовується дуже часто, і напевно, це найпопулярніший спосіб нанесення. Тамподрук роблять на пластикові флешки. Купуючи флешки під нанесення, Ви можете зробити брендування флешок і використовувати їх як акційний і рекламний товар на різних виставках і заходах, а також зробити гарний подарунок співробітникам.