Нанесення на флешки, друк на флешках, гравіювання на флешках.

ФлешкаФлешка - це чарівна паличка, яка не дивлячись на свої маленькі, а іноді й зовсім мініатюрні розміри, може вмістити в себе масу корисної інформації, яка в потрібний момент допоможе, а то й виручить у складній ситуації. Зараз вже нікого не здивуєш наявністю флеш-накопичувача з великим обсягом пам'яті. Тепер все більшу увагу покупці звертають на зовнішній вигляд самої флеш пам'яті, іноді на функціональність USB флешки, адже існують флешки кредитні карти, флешки ручки, пластикові флешки, дерев'яні флешки, ювелірні флешки, PVC флешки (пластизолеві флешки), ексклюзивні флешки, тонкі флешки, слім флешки, міні флешки і т.п. Але обсяг пам'яті так і залишається в перших привілеї, при виборі даної продукції. Але відрізняться оригінальністю все ж варто. У цьому вам допоможуть деякі технології, які дозволяють зробити певні дизайнерські коригування в самому зовнішньому вигляді виробу.

Тампонний друк, за допомогою якого можливо зробити нанесення на поверхню флешки може стати вашою допоміжною функцією, яка дозволить зробити з флешки оригінальний рекламний носій або практичне відображення вас самих. Здійснюється дана технологія досить просто, для цього використовують кліше, яке і є носієм зображення. Завдяки еластичному тампону, з самого кліше можна зробити перенесення зображення навіть на рельєфну або вигнуту поверхню. Тому, тамподрук користується таким широким попитом у замовників. Нанесення логотипу, картинки або певного слогана, можливо здійснювати різними колірними рішеннями, тому що сама тампонний друк є повнокольоровий. Технологія, яку ми опишемо нижче, найчастіше використовують для іменного, дорогого подарунка.

Лазерне гравіювання на флешках дозволяє зробити нанесення на металеві флешки, приклади таких робіт ви можете переглянути на нашому сайті і самостійно переконатися в їх красі і привабливості. Так як гравіювання, це формування борозен на поверхні виробленого вироби, відповідно можна контролювати глибину борозни і її ширину, що надає додаткових можливостей у створенні макета майбутнього виробу. Металева продукція, а особливо корпус флешки, виглядає абсолютно по-іншому, якщо на її поверхні буде красива гравірування або ж вигравіруваний малюнок. Придивіться до ваших інформаційних накопичувачів, можливо вони повинні мати інший зовнішній вигляд? Подумайте над цим і дзвоніть нам. Ми будемо раді втілити не тільки ваше бачення, але й проінформувати вас про новинки нашої компанії.